Ana Sayfa » » Evim Sensin Full izle

Evim Sensin Full izle


Evim Sensin filmini full izle

Özcan Deniz’in yönettiği, başrollerin Fahriye Evcan, Özcan Deniz ve Özay Fecht’nin üstlendiği, dram ve romantizm içeren film Evim Sensin beyaz perdedeki yerini aldı.
Fahriye Evcan’ın canlandırdığı karakter olan Leyla, hüzünlü bir ayrılık sonrası baba evine dönme kararı almıştır. Yüreği yaralıdır ve babası ile küçük yaştan beri süregelen sorunları vardır. Babası Selim ile bu sorunları çözmeye çalışmaktadır.
Özcan Deniz’in canlandırdığı İskender karekteri ise, küçük yaştan beri hayatın hep kötü ve karanlık yüzünü görmüştür. Yetimhanede büyümüş şanssızlık peşini hiç bırakmamıştır. Küçüklükten veri hayalini kurduğu evim diyebileceği bir yere şimdiye kadar hiç sahip olamamıştır.
Bir rastlantı sonucu umulmadık bir şekilde karşılaşan Fahriye ve İskender tüm aradıklarını birbirlerinde bulabilecekleri bir ilişki içerisine gireceklerdir.İskender Leyla’nın yaralarını sararken, Leyla ise İskenderin adeta evi olacaktır. Fakat bu hikaye toz pembe devam edemez ve kötü olaylar peşlerini bırakmayacaktır.
Evim Sensin, beyaz perdede yönetmen olarak çaylak sayılan Özcan Deniz’in ikinci uzun metrajlı sinema denemesi özelliğini taşıyor.
Yeni filminde yabancı bir yapım olan “A Moment To Remember” adlı filmin senaryosunu kendine göre düzenleyerek Türk halkı için uyarlamış. Zaten filmin jeneriğinde uyarlama olduğu ibaresi yer almaktadır. Evim Sensin,Aşk ve dram temalarını seven sinemaseverlerin izleyebileceği alternatif bir yerli film olarak karşımıza çıkıyor.
Film çok kısa bir süre içinde sizlerle olacak arkadaşlar, sabrınız için teşekkürler..
Evim Sensin Full izle

,

0 comments:

Post a Comment

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger